Draudzes “Dieva mājas” Liepāja 16.06.2012. dievkalpojums: Rožu laukums 6, Liepājā

Sprediķis: Agris Ginko

Slavēšanas un pielūgsmes laiks: Slavētāji no HOG Ogre

 

Pāri visam, kas jāsarga, sargi savu sirdi, jo no turienes rosās dzīvība! Salamana 4:23 Laiku pa laikam Dievs mums atgādina lietas/ vērtības, kurām mums ir jāpievērš uzmanība un par kurām ir jāatceras atkal un atkal. Viena no tām ir- sargi sirdi! Dzīves lēmumi un rīcības pamats- tas nāk no sirds. Kādā sirds stāvoklī Tu esi, tādus lēmumus Tu pieņem un tie vēlāk ietekmē situācijas, kurās nonāc. Un, lai cik skaisti un pareizi Tu runātu, Tevī neviens neklausīsies, ja tas nenāks no sirds. Tas, ko mēs redzam, ko dzirdam, arī tas, ko ēdam, ar ko aizraujamies, nosaka to, kas ir mūsu sirdī. Reizēm es nenāku uz dievkalpojumu, jo “slikti jūtos”, “nav noskaņojuma”. Bet vai Tavai pārliecībai ir jāsaskan ar Tavām jūtām un vai pēc sajūtām vienmēr var vadīties? Un kādu lēmumu Tu pieņem rīcībai, ja sirds nav tīra?

  • Salamana pamācības 4: 23

Sveicieni no Ogres draudzes “Dieva mājas”:

[vsw id=”XxDDHfrsR6k” source=”youtube” width=”640″ height=”385″ autoplay=”no”]

 

Slavēšana:

[vsw id=”eEHh_cyI8s8″ source=”youtube” width=”640″ height=”385″ autoplay=”no”]

 

Sprediķis:

[vsw id=”lz9JNvd2NbQ” source=”youtube” width=”640″ height=”385″ autoplay=”no”]

 

 

  1. Dina says:

    Sargi savu sirdi, jo no turienes rosās dzīvība, teikts Salamana pamācībā.Tajā ir arī teikts, ka Tas Kungs ienīst negantību: augstprātīgas acis, melīgu mēli, rokas, kuras izlej nevainīgas asinis, sirdis, kas staigā apkārt ar ļaunu viltu sevī, kājas, kas ir raitas, lai nodarītu citam ļaunu, viltīgs liecinieks, kurš nekaunīgi runā melus un tas kurš rada nesaskaņas brāļu starpā(6:17-19).Vai no visa dzirdētā un lasītā Dieva Vārdā mēs tiešām paņemam visu bez atlikuma to parādot darbībā, vai izlobām tikai to, kas mums patīk? Vai savā ikdienas rosībā mēs spējam pasargāt savu sirdi un nekļūt neganti???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>